Szepesi Nikolett – Én a szexmániás

Szepesi-Nikolett-boritoAmikor elolvastam az első pár sort vagy talán az első oldalakat, mit ne mondjak megbotránkoztam. Nem mintha nem tudtam volna pontosan, hogy mi folyik ebben a degenerált világban, vagy épp, hogy miről is fog szólni ez a könyv. Inkább azon botránkoztam meg, hogy mennyire nyíltan tárgyalja, és mennyire bátran veszi a szájára a kúrás, dugás stb. szavakat.

Majd tovább olvastam. Nem szoktam könyveket olvasni (leszámítva a szakmaiakat), nem is értem, hogy ezt miért is vettem a kezembe. Végül is nem tudtam lerakni. Na nem azért, mert annyira jó volt, hogy ennyire túl szárnyalta azt amit vártam ettől a könyvtől. Nem. Nagyon nem. Igazából teljesen más leírásra számítottam. Erre kb. 10-20 oldalanként (és akkor még talán keveset is mondtam) említ egy-egy együttlétet. Jó persze, a karrierjét, az életpályáját is leírja benne, tehát mondhatjuk, hogy nincs is ezzel semmi baj még akkor, sem ha ő valóban “falta” a férfiakat. Viszont minden egyes (ahogy ő írja) dugást lerendez kb. 2-3 esetleg 4 mondatban. Felszedi. Leírja milyen volt, és hogy meddig tartott. Majd “újabb skalpot gyűjtöttem”. Persze egy kúrva érzelmek nélkül dug, de akkor egy picit többet is írhatott volna. Lehet túloztam azzal a 3 mondattal, de amikor épp kezdett volna tetszeni, hirtelen vége lett.

Ahogy olvastam, folyton arra figyeltem fel, hogy hol kurvázza magát, hol meg áldozatnak állítja be magát, és van amikor a nagy vadásznak. Azt sem értem, hogy miért a férfiak tehetnek az egészről. Akihez meg kiutazik, a nőket okolja.

Voltak érdekes részek benne, de nem bilincselt le. Ennek ellenére nem tudtam letenni, és talán az új könyvét is elfogom olvasni. Viszont volt még valami ami zavart a könyvbe. A fejezetek. Egy ilyen rövidke könyv 37 fejezetből állt. Az utolsó két oldal is egy külön álló fejezet volt. Sokszor nem is értettem, hogy miért kellet új fejezetet kezdeni.

Vegyes érzéseim vannak a könyvel kapcsolatban. Kicsit jó, kicsit rossz. Érdekes, de közben unalmas. Letenni viszont nem tudtam, ami nagy szó nálam, akik ismernek azok tudják. Összességében megérte elolvasni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.